Over TD Energie

Wij zijn TD Energie, uw vertrouwde partner in het importeren van hoogwaardige warmtepompen van ENERGIE Portugal naar Nederland sinds 2014. Met een commitment aan het leveren van efficiënte en duurzame oplossingen zijn wij trots op onze rol als betrouwbare leverancier voor installateurs en aanverwante bedrijven die betrokken zijn bij de energiesector.

 

Bij TD Energie draait het om samenwerking en ondersteuning. Wij leveren topklasse warmtepompen aan iedere installateur en aanverwante bedrijven die zich bezighouden met energieoplossingen. Als u als particulier een offerte wilt aanvragen of vragen heeft over de montage, raden wij u aan contact op te nemen met uw eigen installateur (de installateur die verantwoordelijk is voor de installatie en het onderhoud van uw CV-ketel).  Deze installateur zal samen met u in gesprek gaan om uw wensen te realiseren en wij zullen hen op onze beurt gedurende het hele proces ondersteunen. Indien nodig zullen wij aanwezig zijn bij de installatie en inbedrijfstelling voor een optimale afstemming.

 

Als u meer informatie zoekt of vragen heeft over onze producten en activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. Als u geïnteresseerd bent om dealer te worden voor verkoop, distributie en voorraad van thermodynamische en luchtwarmtepompen in uw regio, nodigen wij u graag uit om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op om potentiële partnerschappen en kansen voor wederzijdse groei in de energiesector te bespreken.

Hoofdkantoor: TD Energie Nederland B.V.   Almeloseweg 34   7448 RN Haarle, Overijssel   KvK nummer: 77681975

Noord Nederland

(Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland)

Alexander van der Woord

Midden- en zuid Nederland:

(Overijssel, Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland)

Arjan Schipper